19-годишната Ивет Стайкова, обвинена в убийството на баба си - актрисата Виолета

...
19-годишната Ивет Стайкова, обвинена в убийството на баба си - актрисата Виолета
Коментари Харесай

Внучката на актрисата Виолета Донева за убийството на баба си: Използвах много дрога, всичко ми е черна мъгла

19-годишната Ивет Стайкова, упрекната в убийството на баба си - актрисата Виолета Донева заяви, че всичко към престъплението ѝ " е обгърнато в черна мъгла ".
Пред съда младото момиче описа, че от ранното си тийнейджърство приема опиати, в резултат на което е получила разнообразни психологични проблеми. Тялото на убитата актриса бе открито в дома ѝ на 22 октомври предходната година, откакто нейни приятелки разтревожени се обаждат на сина ѝ, бащата на Ивет. Според прокуратурата Виолета Донева е намушкана с нож 54 пъти.
" На 14 години започнах да взимам трева, пробвах LCD и амфетамини. Арестуваха ме на 15 години с трева, когато и нашите се разделиха. Зарадвах се, тъй като непрекъснато се караха, с майка ми се изнесохме при баба ми и дядо ми. Една вечер й споделих, че ще е самоубия, в случай че не пребивавам сама. Преместих се в " Лозенец "  при едно момче, където смесвах по пет-шест типа опиати и дизайнерски дроги. Взимах огромни количества и ги комбинирах, по-късно припадах ", показа Ивет.
Когато оставала без дрога, девойката изпадала в суматоха. Започнала да чува гласове и да има параноични халюцинации. " Повечето пъти, когато изпадах в експанзия, не помнех нищо по-късно и усещах голямо чувство за виновност, само че взимах още дрога. Мама ме насърчи да отида на психиатър. Разказах му какво слушам и виждам. Диагностицира ме сме с параноя и метаамфетаминова неуравновесеност. Обещах на психиатъра, че когато стана на 18 години ще вляза в комуна, с цел да се изчистя от опиатите ", добави обвинената.
Следват още веднъж проблеми с околните, Виолета продължава да бъде нападателна и заплашва фамилията си, че ще постави завършек на живота си. " Исках вниманието и спокойствието което в никакъв случай не съм имала. Имах тежко детство, постоянно изпадах в нервности. След като излязох от лудницата баба и дядо ме настаниха, една вечер се счупи едно стъкло и ме изгониха. Бях сама като куче. Всички ме изоставиха. Виктор ме приюти. Взимахме гъби, пико, кристали, дизайнерски дроги и нов тип кристали, халюциногени, трева. Хвърлих се от четвъртия етаж, халюцинациите бяха ужасяващи. Настаниха ме в болница, спомня си още Ивет.
Малко по-късно я настаняват при Виолета Донева, която Ивет назовава баба Вили. " Разбирах се идеално с нея. Няколко дни пуших единствено трева. Но не устоях дълго, имах единствено гъби и картон в себе си. Пак започнах да слушам гласове, уплаших се, след това всичко ми е черно. Толкова скърбя за случилото се, желая да я върна, в никакъв случай няма да си простя ", съобщи още в правосъдната зала подсъдимата.
Тя бе безапелационна, че не е разбирала какво се случва по време на убийството на баба ѝ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР